Novi Jeep Compas u ponudi sa 17 verzija pogona

Više slika

Više slika

FCA grupacija upravo je predstavila nekoliko prvih slika sasvim novog Jeep Compas modela, koji je otkriven u brazilskom proizvodnom pogonu…

Znali smo da ovaj model brzo stiže, ali smo jako želeli da njegov izgled povežemo sa imenom na neki način, a moramo priznati da opako dobro izgleda. Ovih nekoliko slika i veoma kratka objava nam ne govore mnogo o novom modelu, jer su u pitanju samo zvanične informacije FCA grupacije, ali će više detalja o ovom modelu biti otkriveno na lasvegaskom sajmu automobila koji će se održati u novembru.

Ipak, pokušaćemo da nagađamo malo – šta možemo videti na slikama koje su nam dostupne? Pa, slika crvenog modela deluje nam kao nešto u off-road varijanti, u kompletu sa kukama za vuču.

Ovo veoma lako može biti njegov Trailhawk paket, koji će imati prirodata unapređenja standardnoj verziji, koja može biti predstavljena srebrnim SUV modelom. Ovaj kompaktni SUV model izgrađen je na istoj platformi kao i drugi FCA automobili, kao što su novi Jeep Renegade i Fiat 500X, tako da će verovatno upasti u Jeep ponudu kao nešto između manjeg Renegade modela i glomaznog CHerokeea.

Novi Jeep Compass širi globalni uticaj ovog brenda, pa su verovatno zbog toga dostupni motori u 17 verzija, koji će dozvoliti ovom automobilu da se uklopi sa propisima svih zemalja sveta.

U svojoj objavi, FCA grupacija kaže da novi Jeep Compass “ima neprikosnovenu kombinaciju atributa koji uključuju sve legendarne i najbolje u klasi 4x4 off-road sposobnosti, pogone sa efikasnom potrošnjom goriva, premium i autentični Jeep dizajn, superiornu dinamiku vožnje, otvorenu slobodu i brojne bezbednosne i napredne tehnologije.”

Za sada nam se jako dopada ovo što vidimo, ali ipak jedva čekamo dodatne informacije i još fotografija, kako bismo tačno znali koliko nam se ovaj novitet sviđa.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group