Novi Jaguar F-Type predstavljaće pravo uzbuđenje


Nova kampanja kompanije Jaguar namenjena je predstavljanju 2018 F-Type modela i održava se u malom škotskom gradu Dul, kao i Boringu u Oregonu...

Britanski proizvođač izabrao je dva stanovnika Boringa i drugi par iz Dula, pružajući im mogućnost da provozaju nove modele i posete okolne prodavnice, kafiće, pumpe i postale lokacije koje se nalaze njihovom okruženju.

Moramo samo napomenuti da iako ova dva grada zvuče kao da su plod mašte, moramo vam ukratko objasniti gde se oni nalaze. Dul je naselje sa svega 200 stanovnika i udaljeno je svega 120 km severno od Glazgova u Škotskoj.

Što se tiče Boringa, on je udaljen približno 33 km istočno od Portlanda u Oregonu i poseduje populaciju od 8.000 stanovnika. Ova dva grada su zapravo formirana u internacionalnoj alijansi 2012. godine u pokušaju da ulepšaju njihovu sliku u što većoj meri, dok takođe proslavlja dane osnivanja Dula i Boringa, godišnji praznik koji se održava devetog augusta.

"Jaguar F-Type predstavlja naše vozilo performansi, tako da mi želimo da demonstriramo koliko ono može biti veoma uzbudljivo prilikom vožnje i ulepšati svakodnevno iskustvo koje ono pruža", izjavio je Džo Torpej, menadžer za odnose sa javnošću kompanije Jaguar Land Rover. "Prezentacija F-Type modela u gradovima Dul i Boring, dozvoljava nam da se malo zabavimo sa brendom na način koji može biti veoma izazovan za sve naše kupce u Velikoj Britaniji i Americi."

Koliko god ovo čudno zvučalo, definitivno predstavlja pravi način da se ova dva povezana grada još više zbliže. Model za sledeću godinu sada dolazi sa standardnim Jaguar InControl Touch Pro informativno zabavnim sistemom, opremljenim sa GoPro mogućnostima konekcije. 2018 F-Type će biti dostupan na severnoameričkom tržištu kasnije ove godine, sa cenama koje startuju od 59.900 dolara.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group