Novi i daleko zanimljiviji VW Atlas

Više slika

Više slika

Kompanija VW je na sajmu u Čikagu predstavila mnogo zabavniju verziju avanturističkog duha modela Atlas, nazvanu Weekend edition kako bi demonstrirala mogućnosti personalizacije svog poslednjeg terenca.

Izložbeni model sadrži nekoliko aksesoara koji ga čine mnogo pogodnijim za izlete i raznovrsnijim za upotrebu.

Lista opreme uključuje stvari kao što je Urban Loader prtljažni prostor na krovu, koji nudi maksimalni izgled kada je prazan ili može biti produžen kako bi dobio na kapacitetu, ali i obezbedio dodatne bazne nosače i šipke za aksesoare kao što su skije, snoubordovi, kajaci i bicikle.

Weekend Edition serija bazirana je na SEL premium elementima i nivoima opreme, a dolazi sa V6 motorom zapremine 3,6 litara i 276 ks, koji je uparen sa osmostepenim automatskim menjačem koji snagu šalje 4Motion pogonu na sva četiri točka VW grupacije.

Unutra se nalazi podeljeni prostor namenjen ljubimcima, dok drugi red sedišta ima prednosti od dodataka univerzalnih tablet računara. Ostale karakteristike uključuju deflektore na prozorima i haubi, trupnu sajlu za teške uslove, gumene podloge za sve vremenske uslove, blatobrane i komplet Prisma točkova sa mogućnošću zaključavanja i 18 inča.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group