Novi Hyundai Elantra GT

Više slika

Više slika

Kompanija Hundai je objavila cene i određene detalje svjih opsega 2018 Elantra GT i  GT Sport modela...

Hyundai Elantra GT automobil za sledeću godinu u suštini predstavlja drugu varijantu i30 modela namenjenog za određena svetska tržišta, a nudi identičan stil kao i evropska verzija i, sudeći pema kompaniji Hyundai USA, ovaj model predstavlja idealnu alternativu malom kompaktu.

Korejski brend takođe tvrdi da je ovo jedan od nekoliko kompakt modela klasifikovanih od strane EPA kao veliki automobil zbog velikog volumena enterijera, a zajedno sa novim Elantra GT nudi mnogo više prostora od modela Chevrolet Cruze, Ford Focus, Mazda 3, VW Golf i Toyota Corolla iM.

2018 Elantra GT napaja dvolitarski GDI motor sa četiri cilindra i 161 ks, koji dolazi uparen bilo sa standardnim šestostepenim manualnim ili opcionim šestostepenim automatik menjačem.

Daleko moćniji Elantra GT Sport, sa druge strane, sadrži četvorocilindrični turbo motor zapremine 1,6 litara i 201 ks koji dolazi sa standardnim šestostepenim menjačem ili automatikom sa sedam brzina i duplim kvačilom koje dolazi kao opcija.

Baš kao i Elantra Sport sedan, Elantra GT poseduje multilink zadnje vešanje radi daleko dinamičnijeg upravljanja i zabavnih karaktreristika prilikom vožnje. Sport verzija takođe dolazi sa većim kočnicama, prednjim i zadnjim točkovima od 18 inča, umotanim u gume visokih performansi za sva godišnja doba.

U putničkoj kabini, nalazi se informativno zabavni sistem od osam inča, opremljen Android Auto, Apple CarPlay i zadnjom kamerom. Na prednjem delu se nalazi i konzola za bežično punjenje telefona, grejači i ventilacija u prednjim sedištima, kao i premijum audio sistem sa sedam zvučnika.

Cene startuju od 20.250 $ za dvolitarske modele Elantra GT sa manualnim menjačem, dok je turbo Elantra GT Sport procenjena na 24.135 $, a sve cene uključuju takse i troškove transporta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group