Novi Ford Ranger dolazi sa tri opcije motora

Više slika

Više slika

Kompanija Ford konačno je vratila model Ranger nazad na svoje matično tržište, a detalji novog automobila počinju da se pojavljuju...

Spreman za predstavljanje 2019. godine, Ranger će biti postavljen mesto ispod F-150 modela i napasti popularni modele Chevrolet Colorado, GMC Canyon i Toyota Tacoma.

Američki brend već je potvrdio da će ovaj pikap biti postavljen na body-on-frame platformi, ali kompanija je odlulčila da za sada ostane nema o daljim specifikacijama.

Međutim, mediji su istakli kako bi model mogao biti ponuđen sa velikim opsegom različitih motora uključujući i četvorocilindrične jedinice sa 2,5 litara zapremine i unutrašnjim sagorevanjem, koje razvijaju 175 ks i 237 Nm obrtnog momenta. Takođe postoje glasine o V6 jedinici zapremine 3,3 litre dobijene iz modela 2018 F-150, u kome stvara 290 ks i 358 Nm obrtnog momenta. Ove informacije takođe sugerišu mogućnost trećeg motora, koji veoma lako može biti neka od EcoBoost varijanti.

Ništa još uvek nije zvanično, ali svi navodi govore o tome da će novi Ranger verovatno biti dostupan u SuperCab i SuperCrew konfiguracijama, dok cene startuju sa 20.000 dolara na ulaznom delu opsega. Više varijante dobijaju širok asortiman luksuzno orijentisanih karakteristika, uključujući LED farove, grejače i hlađenje u prednjim sedištima i osmoičnim ekranom osetljivim na dodir informativno zabavnog sistema u putničkoj kabini.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group