Novi Fiat Argo za momke iz Brazila


Sa svojim duplim sedištima u Americi i Evropi, bilo bi veoma lako da zaboravimo da se Fiat Chrysler Automobiles veoma uspešno takmiči na ostalim tržištima takođe...

Kao što je Južna Amerika na primer, gde sada predstavlja svoje potpuno nove modele. Nazvan Argo, ali ga nemojte pomešati sa modelom Toyota Aygo, ovaj mali kompakt preuzima potpuno drugačiji pristup za razliku od Fiat 500 modela, koji dolaze zajedno sa budžetski orijentisanim Tipo i automobilom koji se proizvodi u Turskoj.

Kompanija Fiat nije otkrila mnogo toga o detaljima koji prate ove fotografije i video koji je stigao direktno od strane proizvođača. Međutim, svetski mediji javljaju da će novi Argo zameniti Punto i Palio linije na brazilskom tržištu i dolaziće sa izborom između jednolitarskih i 1,8 litarskih motora sa manualnim ili automatskim transmisijama, a sposobni su da rade, kao i većina modela u Brazilu, na benzin ili etanol.

Fiat poseduje dugu istoriju na brazilskom tržištu, gde je proizveo i ponudio modele koji se ne mogu videti izvan Latinske Amerike - Mobi kompakt, Grand Siena sedan, koji ne sme biti pomešan sa Toyota verzijom, i Toro pikap varijantu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group