Novi Chevrolet Corvette na popustu

Više slika

Više slika

Kompanija Chevrolet razvija projekat novog modela Corvette ZR1 i C8 generacije modela, a određen broj automobila biće ponuđen sa značajnim popustom...

Jedan obožavaoc modela Corvette, otkrio je nedavno na svom sajtu da će brend Chevrolet lansirati novi inicijalni program koji nudi dilerima određeni broj bonusa. Ovaj program pruža mogućnost prodavcima da ponude automobile po cenama koje ima dobavljač, ali za 10% niže od određene. Da skratimo priču, svako ko se opredeli da kupi 2017. Corvette Stingray će to moći da učini za manje od 50.000 $.

Kako bi pokrili buduće troškove, ljudi iz kompanije morali su da odustanu od prošlomesečnog popusta koji je dozvoljavao da kupci novih modela dobiju i Brembo karbonsko keramičke kočnice za džabe.

Za nekoliko meseci, opseg modela Corvette uključujući i automobil Z06 sa 650 ks, biće relativno slabašan u poređenju sa serijom 2018. ZR1 koja stiže na tržište. Trenutne vesti uključuju potpuno novi LT5 V8 motor sa dve turbine koji razvija preko 750 ks, što ga čiti ozbiljnim konkurentom za najbolje vreme na Nirnburgringu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group