Novi Avalon dolazi kao idealna limuzina


Kada se radi o velikim, glavnim limuzinama na tržištu, Toyota Avalon nije najpoželjlniji izbor koji postoji...

Trenutni automobil je nekako zaostao za svojim segmentom i ne može biti primećen u velikoj meri na ulicama gradova.

Štaviše, japanski proizvođač automobila nastavlja dalje sa planovima za potpuno novu verziju koja bi trebala da ispravi stanje stvari i vrati nadu u tržište velikih limuzina. Koliko će sveže automobil izgledati zapravo? Sada ćemo vam pomoći da stvorite sliku.

Odvažniji izgled nalik Camry modelu

Svako ko je mislio da je prednja maska na sadašnjem modelu prevelika, neka razmisli ponovo. Veliko prednje otvaranje dolazi odozdo i pruža interakciju sa manjom mrežom smeštenom između LED farova.

Nova Global Šasija

Nova fleksibilna globalna arhitektura TNGA, predstavljaće šasiju sledećeg Avalon modela, iako i dalje nije poznato da li će ona biti ponuđena na svetskom nivou. Šta ovo znači za kupce? Daleko više prostora u putničkoj kabini duže karoserije, koja zapravo, nije mnogo veća od trenutnog automobila.

Dinamični pokretački sklopovi

Na samom početku opsega nalazi se poslednji Dynamic Force benzinski motor sa četiri cilindra kompanije Toyota, zapremine 2,5 litara, koji proizvodi oko 206 ks i 253 Nm obrtnog momenta i šalje ovu snagu na prednju osovinu putem osmostepenog automatskog menjača. Naravno, ni trenutna verzija V6 agregata neće nestati takođe, ali će dobiti dodatnu konjažu i popravljenu efikasnost potrošnje goriva.

Status čitavog segmenta

Moramo biti iskreni, velike limuzine više ne poseduju velike brojke prodatih jedinica na tržištu. Većina kupaca fokusira se na terenska vozila, što je posebno slučaj sa rivalima kompanije Toyota, kao što su Kia Cadenza, Chevrolet Impala, Chrysler 300, Dodge Charger i Ford Taurus. Takođe mnogi od ovih modela prema nekim procenama u sledećih nekoliko godina mogu posedovati svoje mesto samo na Kineskom tržištu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group