Nove verzije Phantom modela

Rolls Royce brend odlučio je da predstavi dve nove verzije Rolls Royce Phantom modela – Coupe Tiger i Ghost Golf Edition…


Oni su svoje novitete predstavili na Dubai Motor Show, pre nekoliko dana. Phantom Coupe Tiger je unikatni model inspirisan životinjskim carstvom, sa predivnim nijansama Burnt Orange i Arizona Sun u eskterijeru, i motivom Tigra, koji jednostavno i veoma intenzivno privlači pažnju.

Unutar vozačke kabine, videćete Tan i Seashell kožna sedišta, sa vezenim Tiger motivima na naslonima za glavu. Ovaj specijalni Rolls Royce ima i patosnice od Moccasin vune, detalje od Macccasser abonosa i besprekorne Tiger Phantom Coupe pločice.

Sa druge strane, Ghost Golf izdanje kreirano je specijalno za Rolls Royce prodavnicu u Dubaiju. Ovaj besprekorni model inspirisan je golfom, pa stogai ma Brooklands Green i Desert Dune eksterijer. Unutar vozačke kabine, ovaj specijalni model ima trobojnu temu, sa nijansama Crème Light, Hotspur i Pine Green, zbog kojih će vam biti jasno zašto se baš tako zove.

Drugi važni elementi koje moramo napomenuti su zvezdano nebo automobila, piknik stolove u njegovom zadnjem delu i patosnice od vune vrhunskog kvaliteta. Tu su i različiti akcenti inspirisani golfom, poput džepova na vratima koji su postavljeni tartanom, detalji od mahagonija i inserti od Persimona. Koji se vama više dopada?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group