Ograničeno izdanje Toyota GT86 modela

Više slika

Više slika

Toyota Germany je upravo lansirala novo ograničeno izdanje svog modela GT86 nazvano Tiger.

Do sada smo videli tonu ovih specijalnih izdanja GT86 modela širom sveta i Tiger je samo poslednji u nizu, koji unosi stilska poboljšanja i zaista ništa više od toga.

Automobil je finiširan specijalnom Tiger Orange, sa somotno crnim akcentima koji su smešteni oko ventilacionih otvora i vrata, koja se uklapaju sa crnim bočnim retrovizorima i zadnjim spojlerom. Aluminijumske felne od 17 inča ofarbane su antracit nijansom, dok vešanje poseduje prednosti SACHS sportskih amortizera.

Kao dodatak enterijera limitirane serije Tiger dolaze alkatara kožna sedišta sa antilop kožnim detaljima na vratima i kontrolnoj tabli. Kontrastna narandžasta boja šavova i  GT86 Tiger oznake od poliranog aluminijuma kompletiraju razlike koje ga razdvajaju od manjeg GT86 modela.

Kao što se moglo očekivati, nova Toyota opremljena je dvolitarskim boxer motorom sa unutrašnjim sagorevanjem i 200 ks i 205 Nm obrtnog momenta na vrhuncu obrtaja motora u minuti. Nova, specijalna verzija Toyota GT86 dostupna je ekskluzivno na nemačkom tržištu na kome će biti nekoliko meseci sa početnom cenom od 34.990 €.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group