Nova generacija BMW 540i Sport Line modela

Više slika

Više slika

U slučaju da ste ljubitelj BMW automobila i modela kao što je 540i Sport Line, onda definitivno znate koliko raznovrsna celokupna serija 5 može biti.

Budimo iskreni, sa toliko mnogo stilizovanih M modela serije 5 na tržištu, gotovo je nemoguće ne zaboraviti na činjenicu da vam bavarska kompanija dozvoljava da konfigurišete ovaj automobil na veliki broj načina.

Naravno da možete dobiti M eksterijer, ali ukoliko želite da kombinujete različite opcije, odaberite, na primer, identičnu opremu kao i ovaj kupac koji je naručio svoj potpuno novi 540i u Sport Line verziji sa nekoliko M detalja i individualnim BMW karakteristikama tu i tamo.

Automobil je bio izložen u Dubaiju i sudeći po ovim slikama, pored Sport Line eksterijera, on takođe poseduje i BMW idnividualne felne u dva tona, Shadow Line tretman okruženja stakala i M-Sport upravljač.

Karoserija automobila nije posebno pretenciozna, zapravo, može se reći da je prilično ukusno kreirana, osim ukoliko ne volite da se preterano ističete mnogo agresivnijim branicima. Što se putničke kabine tiče, osim sportskog volana, glavna tema je očigledno luksuzna.

Po pitanju performansi, 540i je dobar za 335 ks i 450 Nm obrtnog momenta, koji će katapultirati ovaj model od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Za sve kupce koji žele bržu mašinu, postoji opcija trolitarskog benzinskog motora xDrive, koji isti posao obavlja za 4,8 sekundi.

N.Đ.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group