Nova Bentley Continental GT Timeless serija

Više slika

Više slika

Prošlo je četrnaest godina od kada se kompanija Bentley po drugi put pojavila sa svojom linijom Continetnal GT...

Proslavljajući ovu priliku, britanski proizvođač proširuje svoju ponudu specijalnom serijom Timeless Contintental GT modela.

Druga elitna ostrvska kompanija osnovana je 1915. godine i postala je široko poznata javnosti nakon nekoliko osvojenih titula na trkama 24 sata LeMans dvadesetih godina prošlog veka. Bentley je imao veoma turbuletnu istoriju od svog nastajanja, a nakon spajanja i razdvajanja sa brendom Rolls-Royce nastavili su svoj samostalno licencirani put u autoidnustriji.

Model baziran na Continetal GT kabriolet automobilu, Timeless Series poseduje širok opseg specijalnih karakteristika koje ga razdvajaju od ostalih primeraka koji su postali najuspešnije linije kompanije iz Krua do danas.

Svetle hromirane prednje maske hladnjaka, predstavljaju jedine modifikacije eksterijera, ali je sada putnička kabina ta koja nudi širok opseg kombinacija kožnih presvlaka, zajedno sa specijalnim Liquid Amber drvenim finišima.

Inače opcioni dodaci kao što su dvobojni upravljač, zadnja kamera i ventilaciona prednja sedišta sa funkcijama masažera u novoj liniji dolaze kao standard. Naravno, tu su i posebne oznake spolja i unutra, zajedno sa unikatno tkanim grbovima kompanije na tapacirunzima vrata i logo-projektor rasvetu koja osvetljava pod pored vrata prilikom ulaska i izlaska iz automobila.

Kupci sa američkog kontinenta dobiće standardni šestolitarski twin-turbo W12 motor modela Continental, dobar za 582 ks i 720 Nm obrtnog momenta, koji se šalju na točkove od 21 inča. Jedinice kreirane za evropsko i britansko tržište dolaze u V8 S specifikacijama, sa četvorolitarskim twin-turbo V8 motorima, koji svojih 521 ks i 680 Nm obrtnog momenta šalju na točkove od 20 ili opcionih 21“, uparenih sa bojama karoserije derivatima GT Speed varijante i crno ofarbanim kleštima kočnica.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group