Nova Alpina A110 u punom sjaju

Više slika

Više slika

Postoji novi Alpina sportski automobil na tržištiu i on dolazi da izazove automobile kao što je Alfa Romeo 4C i Porsche 718 Cayman...

Deo obnovljenog Alpina brenda kompanije Renault, automobil izgleda gotovo isto kao Vision koncept koji je debitovao prošle godine, koji se nalazio nadomak proizvodne linije.

Nazvan A110, što reflektuje vanvremenske principe kompaktne veličine vozila, lagane konstrukcije i agilnosti koja je osigurala uspeh Berlinette, automobil se sastoji od potpuno aluminijumske platforme i karoserije, koji doprinose gubitku težine i lakšem upravljanju.

Uprkos tome što je kompanija Alpina predstavila svoj prvi model nekoliko decenija unazad, ona je održavala glavne specifikacije u tajnosti sve dok A110 nije konačno predstavljen javno ove godine pred sajam automobila u Ženevi.

Bilo kako bilo, prethodne informacije su nam otkrile da će potpuno nova Alpina A110 sadržati turbo motor sa četiri cilindra i 1,8 litara zapremine, koji razvija između 250 i 300 ks. Kao što smo već rekli u prethodnom tekstu, ovaj model će za sprint od nula do sto zahtevati sasvim solidnih 4,5 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group