Novi Polo bez kamuflaže


Nešto što deluje kao potpuno novi 2018 VW Polo nedavno je primećeno u Južnoj Africi bez ikakve kamuflaže, a verovatno nam pruža rani uvid u izgled ovog pod-kompakt modela...

Informacije su došle iz izvora sa instagrama, koji ovim fotografijama potvrđuje prethodne tvrdnje da je novi Polo porastao u dimanzijama kako bi popravio prostor u kabini koji je veći u poređenju sa zalazećim modelom, kako bi se takmičio sa modelima kao što su potpuno nova Ford Fiesta, Kia Rio i Citroen C3.

Baziran na novoj MQB-A0, koju smo takođe pomenuli u prethodnom članku, novi VW Polo će uklopiti širok opseg motora, sa novim TSI benzinskim jedinicama od 128 i 148 ks, koje ciljaju ka tome da zamene stari pogonski TSI sklop od 1,4 litara zapremine. Verzije iz ulaznog nivoa dobijaju jednolitarske trocilindrične benzinske motore, dostupne sa višestrukim rejtinzima snage od 64, 74, 94 i 134 između kojih je moguće izabrati, dok će dizel motori imati beneficije od TDI motora zapremine 1,6 TDI.

Vrhunski model opsega Polo GTI, po svemu sudeći dolazi sa 200 ks iz dvolitarskog TSI motora, ali jedinica sa 1,8 litara zapremine takođe deluje kao moguća opcija. Po pitanju menjača, kupci će moći da izaberu između petostepenog i šestostepenog manualnog, dok je sedmostepena jedinica duplog kvačila namenjena modelima sa visokim specifikacijama.


Izvori tvrde da će novi Polo doći sa mnogo bolje izrađenim enterijerom koji će sadržati sve moguće naprave i tehnološke inovacije koje će kompanija Volkswagen sa zadovoljstvom obezbediti. Ovo označava digitalnu instrument tablu i širok opseg aktivnih sigurnosnih sistema, od kojih će svaki moći da vodi novi Polo putem koji vodi do vrha u super mini segmentu.

Za novi VW polo je odlučeno da će premijerno nastupiti na Frankfurt Motor Show sajmu automobila u septembru ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group