Nissan Navara Trek-1° specijalno izdanje

Više slika

Više slika

Najnoviji model Nissan Navara Trek-1° unosi mnogo robusniji izgled i stil u porodicu pikap modela ove japanske kompanije...

Dostupan sa specifikacijama duple kabine i ograničen na svega 400 primeraka, ova linija modela započinje svoju prodaju u Velikoj Britaniji, sa cenama koje startuju od 35.065 €.

Ova nova generacija modela bazirana je na vrhunskim modelima Tekna iz opsega i dodaje dosta novih karakteristika koje poboljšavaju automobil na vizuelnom i praktičnom polju, a uključuje crne šipke sportskog stila, dodatne LED farove na gornjoj sekciji, crna bočna ojačanja i alumijumske felne od 18 inča, koje poseduju veoma ekskluzivan izgled.

Nissan je takođe dodao i takozvane pametne nove segmente tovarnog prostora, kreirane od visokokvalitetnih plastika koje mogu biti finiširane u crnoj ili beloj boji. Ispod se nalazi separator prtljažnika, kao i lajner koji tovar održava sigurnim tokom transporta, zajedno sa sistemom odbojnika.

Svaka jedinica Nissan Navara Trek-1° modela, koja svoju inspiraciju dobija iz geografskih pejzaža sa lokacija u Navara pustiji u Španiji, dolazi sa izborom između dve eksterijerne  boje, crne metalik ili "Storm" bele, dok je koža ograničena na nekoliko posebnih izdanja.

Takođe, novi modeli dobijaju i sve prednosti informativno zabavnog sistema sa satelitskom navigacijom i DAB digitalnog uređaja, monitora sa pregledom oko celog autmobila, kožnih sedišta, grejača u prednjim, parking senzora i LED farova, između ostale opreme.

Snaga automobila dolazi iz dizel motora sa 2,3 litre zapremine, koji je dobar za 187 ks. U proseku nova linija stvara 44.9 mpg / 6.3 l/100 km, kada je matirana na šestostepeni manualni menjač i 40.1 mpg / 7 l/100 km kada je uparena sa sedmostepenim automatikom. Sve verzije modela poseduju opciju na zahtev sistema pogona na sva četiri točka koji dolazi kao standard.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group