Nissan Leaf Black Edition

Više slika

Više slika

Kompanija Nissan otvorila je knjigu porudžbina za novi Leaf Black Edition model, koji prati izlazak serije prošle jeseni.

Ponuđen u ograničenoj seriji koja će biti kompletirana avgusta meseca, automobil dolazi sa baznom cenom od 26.890 evra, a za ovu cifru, 200 kupaca u Evropi, koja je ujedno i najveće tržište ovog modela, dobija besplatnu Wi-Fi konekciju i hotspot.

Baziran na osnovnom modelu Leaf, koji je prošle godine dobio poboljšanu verziju, automobil iz ove ograničene serije, smešten je iznad Acenta opsega i dodaje nekoliko posebnih karakteristika spolja, kao što su LED farovi, crni bočni retrovizori, čepovi felni, krovni spojler, točkovi od 16 inča i zatamnjena stakla.

Što se tiče enterijera, on sadrži osvetljeni ulazni deo i plave šavove, kao dodatak monitoru i telemetrijskom sistemu NissanConnect EV. U slučaju dostupnosti, specijalno izdanje kompanije Nissan nije ograničeno na određeno područje Evrope, što znači da će biti dostupan širom starog kontinenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group