Nissan 370Z kupe stiže sa manjim promenama

Više slika

Više slika

U poizvodnji od 2009. godine, Nissan 370Z predstavlja jedan od najstarijih sportskih automobila na tržištu...

I dalje, ovaj proizvođač veruje da nije vreme da zameni svoj uspešni model novim, tako da ga je neznatno redizajnirao za sledeću godinu.

Vizuelno, modeli sa tvrdim krovom sada benefitiraju od standardnih zatamnjenih svetala, napred i nazad, u kombinaciji koja je ranije korišćena na modelu Nismo i kao dodatak crnim bravama na vratima, crnim branicima i aluminijumskim točkovima od 19 inča. Kako bi zaokružili eksterijerne promene, ljudi iz kompanije Nissan predstavili su i najnoviju metalik crvenu boju.

Uprkos zadržavanju V6 motora zapremine 3,7 litara, koji isporučuju 323 ks zadnjim točkovima, putem šestostepenog manualnog ili sedmostepenog automatskog menjača, 2018. Nissan 370Z Coupe sada dolazi sa novim kvačilom visokih performansi. Razvijen od strane kompanije Exedy, ovaj model dostupan je isključivo u manualnoj verziji i poseduje savršenu transmisiju, koja ujedno smanjuje upotrebu pedala i isporučuje viši nivo prenosa, njegove preciznosti i komfora.

Poslednji novitet za sledeću godinu predstavlja NissanConnect Premium informativno zabavni sistem, sa displejom osetljivim na dodir veličine sedam inča, satelitsku navigaciju, DVD plejer i zadnju kameru koja može biti dodata naknadno.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group