Mercedes E-Class All-Terrain

Više slika

Više slika

Posle kratkog videa, Mercedes je objavio prve informacije o najnovijem članu E klase, modelu All-Terrain...

 

Ovaj automobil je napravljen da bude konkurencija modelima kao što su Audi A6 Allroad, kao i skoro predstavljenom Volvo V90 Cross Country. All-Terrain je u suštini povišena verzija karavana sa drugačijim blatobranima, prednjom maskom i naravno 4Matic AWD sistemom koji dolazi kao standard. 

Nova E klasa All-Terrain dolazi i sa Mercedesovom Air Body Control suspenzijom, koja podiže automobil za 35mm. Ovo znači da sada imate 156mm od poda kada je suspenzija podešena na najviši stepen. 

"Sa 4Matic pogonom na sve točkove koji dolazi kao standard, kao i povećanim razmakom od zemlje sa Air Body Control sistemom, All-Terrain je fleksibilno vozilo za sve terene", rekla je Ola Kallenius, član borda direktora u Daimeru i direktor prodaje i marketinga u Mercedesu. 

All-Terrain mod vožnje je dodat u Dynamic Select, pa je sada dostupno čak pet modova vožnje. Novo podešavanje za off road vožnju priprema ceo automobil za taj izazov, od ESP-a, Active Yaw Control, ASC-a i podizanja vešanja. 

Mercedes će inicijalno ponuditi novu E klasu All-Terrain sa samo jednim motorom, 2.0 dizelom sa 191ks, koji će biti povezan na 9G-Tronic automatski prenos. Ubrzanje od 0 do 100km/h je 8,1 sekundu. Modelu E 220 d 4Matic All Terrain će se kasnije pridružiti i E 350 d, najverovatnije krajem naredne godine.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group