Nero Nemesis Lamborghini Centenario

Više slika

Više slika

Lamborghini je konačno otpočeo transport svog impresivnog modela Centenario na različite delove planete, a poslednji od njih je našao svog vlasnika u Nemačkoj.

Finiširan u Nero Nemesis boji, koja je drugi način italijanske kompanije da kaže mat crna i poseduje nekoliko crvenih akcenata koje su vidljive na prednjem delu, bočnim retrovizorima i bočnim pragovima, ovi superautomobili su jedinstveni već u samoj fabrici, posebno ako imamo u vidu da će samo 20 kupe i 20 kabriolet jedinica biti kreirano u totalu.

Međutim, bez obzira na to kako će svaki kupac pojedinačno modifikovati svoj Lamborghini Centenario, postoji jedna stvar koju ne mogu da promene, a to je fabrički V12 motor sa unutrašnjim sagorevanjem i 6,5 litara zapremine, koji je izgrađen na identičnoj platformi kao i model Aventador. Ovaj motor proizvodi 759 ks i 690 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da ovaj egzotični model dostigne sto za samo 2,8 sekundi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group