Najnoviji Audi RS5 Coupe

Više slika

Više slika

Brži i lakši, potpuno novi model RS5 kupe biće dostupan kasnije ovog meseca u Velikoj Britaniji, dok će kompanija sa isporukama krenuti ovog leta...

Sa 450 ks i 600 Nm obrtnog momenta na raspolaganju, najnoviji model RS5 kupe nudi svojim kupcima ubrzanje do stotke za 3,9 sekundi i najveću brzinu, koja je elektronski limitirana na 280 km/h.

Svi koji kupe RS5 kupe takođe dobijaju i karakteristike kao što su Audi Virtual Cockpit i quattro sport diferencijal kao standard u svim modelima koji su namenjeni ostrvu i savršeno će se slagati sa finom napa kožom koja krasi enterijer.

Standardnu ponudu takođe predstavljaju i sigurnosne karakteristike kao što su praćenje mrtvog ugla, asistencija prilikom uspona i adaptivni sistem izbora modova vožnje. Što se tiče informativno zavbavnog sistema, RS5 kupe poseduje Apple CarPlay i Android Auto konekcije, kao i MMI navigaciju praćenu MMI ekranom osetljivim na dodir, koji sada uključuje internet konekciju kao deo Audi connect paketa.

Oni koji se ne plaše da zavire dublje u listu opcija, mogu uživati u još boljim tehnološkim karaktreristikama kao što su displeji na podizanje i preko 30 asistenskih sistema prilikom vožnje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group