Na tržištu je nova Alfa Romeo Giulia Veloce

Više slika

Više slika

Svi mi koji ne možemo iskoristiti svoj budžet za Quadrifoglio model, i dalje možemo dobiti veoma brz Alfa Romeo Giulia automobil ukoliko se opredelimo za varijantu Veloce...

Osnovni paket ovog modela poseduje standardnu opremu koja uključuje prednje i zadnje senzore i sisteme asistencije prilikom parkiranja, pumpe za pranje farova, ojačani kočioni sistem sa većim diskovima, kontrolu klime, Alfa DNA selektor moda vožnje i Alfa Connect informativno zabavni sistem sa monitorom od 8,8 inča.

U terminima bezbednosti, Gulia modeli poseduju sistem upozorenja na čeoni sudar, autonomno sigurnosno kočenje sa registracijom pešaka, upozorenje na prelazak u drugu traku, integrisan kočioni sistem i kontrolu krstarenja.

Giulia Veloce se izdvaja od ostatka linije sa desetokrakim Turbine aluminijumskim felnama od 18 inča, crnim kleštima kočnica i ekskluzivnom Misano Blue bojom, koja se slaže sa sportskim branicima, sjajno crnim okruženjem prozora i zadnjim sportskim difuzorom i duplim izduvnim sistemom.

Što se tiče performansi, kupci Giulia Veloce modela mogu dobiti jedino dvolitarski benzinski turbo motor koji je dobar za 276 ks i 400 Nm obrtnog momenta. Uparen sa ovom jedinicom dolazi osmostepeni automatski menjač i Q4 AWD sistem koji zajedno mogu da obezbede sprint od 0 do 100 km/h za samo 5,2 sekunde.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group