Mercedes predstavlja nove verzije S klase za 2018. godinu

Više slika

Više slika

Nekoliko meseci nakon što je izašla redizajnirana Mercedes-Benz S-Class sedan varijanta, ova, kupe i kabriolet linija modela dobila je identične zahvate za sledeću godinu...

Spreman za premijeru na sledećem Frankfurt Motor Show sajmu automobila kasnije ovog meseca, čitav opseg sastoji se od samo jedne varijante koja nije AMG, namenjene američkom i druge koja se ekskluzivno nudi na našem tržištu.

Ovaj model namenjen američkom tržištu predstavlja S560 kupe i kabriolet verziju, a nudi konfiguracije pogona na svim i zadnjim točkovima. Snaga ovih modela dolazi u vidu četvorolitarskih twin-turbo V8 motora sa 463 ks i 670 Nm obrtnog momenta što je sasvim dovoljno da ubrza S560 4Matic Coupe model do stotke za samo 4,5 sekundi.

Pored ovog modela, evropski kupci mogu se opredeliti za S450 4Matic verziju S-Class kupe modela. Ova automobil je dostupan sa V6 benzinskim agregatom koji stvara 367 ks i 500 Nm obrtnog momenta, koji omogućuju da ubrza do 100 km/h za veoma lepih 5,5 sekundi.

Vizuelno, celokupna obnovljena linija S-Clas kupe i kabriolet automobila uključuje i OLED štop svetla kao standard. Dodatno, neke manje modifikacije kreirane su kako bi istakle dizajn automobila, ali prednje i zadnje branike takođe.

Unutra se nalaze dva prepoznatlljiva monitora od 12,3 inča, koji su sačuvani iz stare linije, ali poslednja generacija COMAND navigacionog sistema ovog brenda takođe je dodata. Još jedan veoma interesantan dodatak jeste funkcija Energizing Comfort, koja se fokusira na kontrolu klima uređaja, ambijentalnog osvetljenja, poruka i ostalih tehnoloških karakteristika, kako bi se automobil što bolje prilagodio svim potrebama kupaca.

Na tehnološkom polju nalaze se usavršeni sistemi aktivnog održavanja rastojanja i upravljanja, koji dolaze kao standard. Poboljšanja su kreirana na opcionom Magic Body Control vešanju kako bi se osigurala stabilnost automobila prilikom ulaska u krivine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group