Mercedes GLC galerija

Više slika

Više slika

Mercedes GLC je prostraniji i elegantniji od svog prethodnika...

 

Putnici će uživati u većem prostoru za laktove i ramena, preko 50 dodatnih milimetara, kao i prostoru za noge pozadi. Kapacitet gepeka je takođe porastao za 80 litara. 

Pored većih dimenzija eksterijera, duže osnove i veće ponude opreme, GLC je lakši i do 80 kilograma od GLK modela, zahvaljujući novom odnosu aluminijuma i ultra jakih čelika. 

Ovaj crossover je i 19% efikasniji od GLK, zbog modifikovanog pogonskog sistema, unapređene aerodinamičnosti i laganog dizajna. GLC 220d 4Matic i GLC 250d 4Matic imaju potrošnju od samo 5 liatara na 100km. 

Šampion efikasnosti je GLC 350e 4Matic plug in hibrid, sa projektovanom potrošnjom ispod 4 litre i autonomnom vožnjom do 34 kilometara na električni pogon. Snaga je 316ks, pa 350e ubrzava od 0 do 100km/h za 5,9 sekundi uz pomoć boost fukncije, a može da postigne maksimalnu briznu od 235km/h. 

Na lansiranju Mercedes će ponuditi tri pogona, a svi će biti opremljeni 4Matic pogonom na sva četiri točka i 9G Tronic devetostepenim automatskim prenosom. Hibridni model će se pojaviti krajem godine. 

Standardna oprema će obuhvatati Speedtronic variable speed limiter, Dynamic Select sa pet modova vožnje, Agility Control suspenziju, Direct-Steer sistem, ECO start/stop funkciju, Thermatic automatsku klimu...

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group