Mercedes E-Class All-Terrain za 58.000 €

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz je otpočeo da preuzima porudžbine za svoju novu E - klasu All-Terrain u Nemačkoj, dok će i ostala tržišta uskoro pratiti ovaj trend...

Procenjen na 58.101.75 €, automobil dolazi sa E220 d 4Matic licencom, sadrži dvolitarski dizel motor koji je dobar za 191 ks i 400 Nm obrtnog momenta. Brža varijanta modela, E350, pridružuje se liniji kasnije ove godine. Za kanalisanje energije na 4Matic sistem pogona na sva četiri točka, zadužen je devetostepeni automatik menjač. U ovoj formaciji E220 traži osam sekundi kako bi iz mesta dostigao brzinu od 100 km/h i nastavio dalje ka maksimalnoj brzini od 232 km/h.

Baziran na naprednoj liniji Avantgarde modela, sa Exclusive and Designo dodacima dostupnim po određenoj ceni, ovaj model dolazi sa standardnim aluminijumskim komponentama i laganim karbonskim finišima, sportskim pedalama od nerđajućeg čelika, gumenim držačima i podnim prostirkama sa imenom All-Terrain.

Što se tiče enterijernog izgleda, on se sastoji od neobičnih prednjih i zadnjih branika, mreže hladnjaka podeljene po dužini i integrisanom trokrakom zvezdom, posebnih pragova i kao dodatak aerodinamici, Air Body Control sistema vešanja.

Prva jedinica 2017 Mercedes-Benz E-Class All-Terrain dolazi u salone i na prodajna mesta marta ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group