Mercedes-Benz službeno predstavio novu S-klasu

Nakon osam godina aktuelna S klasa je dobila svog naslednika. Novi model koji je juče otkriven u Hamburgu je Mercedesov vrh ponude kada je u pitanju premium segment, a tako će verovatno i biti do kraja ove decenije, kada će nam doći nova generacija S klase.

Luksuzna Mercedesova limuzina po mnogo čemu je posebna. Kao i uvek, ovaj automobil sinonim je za luksuz. Isto tako, nova S klasa treba da popuni prazninu nastalu gašenjem Maybacha, što objašnjava nivo komfora i sitnica koje je S klasa dobila…

Zahvaljujući dizajnu koji će vam odmah ući pod kožu, nova S klasa može da se pohvali najboljom aerodinamikom otkako ovaj model postoji. Taj isti dizajn omogućio je povećanje putničkog prostora, pa putnici sada imaju znatno više mesta. A upravo je ta unutrašnjost ono zbog čega je S klasa lider u segmentu. Nova S klasa sada je 5.116 mm duga, 1.899 mm široka i 1.483 mm visoka i vozi se na međuosovinskom razmaku od 3.035 mm.

Prijatan i pojednostavljen dizajn putničke kabine, i niz novina kojima je ona opremljena, zaslužni su za luksuz kakav još nije viđen u ovom segmentu. Nasloni za ruke sa grejačima i samozatezajući zadnji pojasevi sa vazdušnim jastucima, samo su deo onoga što nova S klasa nudi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group