McLaren priprema novi hiperautomobil


Kompanija McLaren nam predstavlja najnovije rendere svog modela Hyper-GT koji bi trebalo da ugleda svetlost dana u skorijoj budućnosti.

Automobil šifrovano nazvan BP23, biće najsnažniji i najaerodinamičniji McLaren ulično legalan model koji je ikada napustio ostrvo.

Special Operations, posebno odeljenje kompanije McLaren, zaduženo je za kreiranje ovog modela, koji će pripadati Bespoke liniji britanskog brenda. Ovaj ogranak je zadužen za dizajniranje i kreiranje inovativnih dodataka McLaren Ultimate Series liniji. Šifrovano ime je objašnjeno činjenicom da je ovo drugi MSO Bespoke projekat koji poseduje tri sedišta - BP23.

Ukupna proizvodnja novog modela biće ograničena na svega 106 jedinica, što je bio sluča i sa F1 serijom. Budući vlasnici BP23 modela, imaće mogućnost saradnje sa specijalnim odsekom britanskog brenda i veoma lako izabrati boje, akcente i ostale opcije personalizacije, koje će njihov model automobila učiniti potpuno unikatnim. BP23, sa novim imenom, možemo očekivati na tržištu za oko dve godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group