Mališa zategao bore

Smart je stavio model ForTwo pod nož u pokušaju da mu da još nekoliko godina života u segnemtu malih gradskih automobila. ForTwo sada izgleda hrabrije i ozbiljnije stavljajući svoj amblem u prvi plan. Maska hladnjaka je sada šira i redizajnirana, branici su dobili ostrije linije i osvezena je paleta aluminijumskih felni. Sve su to poprilično male i sitne promene, na žalost, inženjeri su ostavili motor na miru. To znači da će kupci i dalje biti suočeni sa istom paletom motora i automatsko manuelnom tranismisijom.

Smart planira da u ponudi ostavi pet paketa opreme, uključujući Brabus i Brabus Xclusive. Osveženi ForTwo će se prodavati kao model za 2013., a prodaja počinje ubrzo.

Smart ForTwo sledeće generacije neće videti svetlost dana najmanje još dve godine. Pred ovim mališom je veliki izazov jer se susreće sa veoma jakom konkurenciom i pitanje je da li će uspeti da ispliva na površinu.

Autor: Nikola Vučićević

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group