Malecka Toyota Yaris dobija turbo motor

Više slika

Više slika

Kompanija Tojota potvrdila je svoju performansama orijentisanu verziju Yaris kompaktnog modela koji će dobiti motor od 1,8 litara sa super punjenjem.

Pre serije koja će stići na ženevski sajam automobila, japanski brend takođe je potvrdio da će se dogoditi i debi Yaris GRMN modela, što stoji iza Gazoo Racing Masters of Nirnburgring.

Iza veoma čudnog imena stoji motor za koga se očekuje da će predstavljati zaključnu tačku doteranog i poboljšanog modela Yaris. Zvanični izveštaji koji nam stižu iz zemlje izlazećeg sunca govore o tome da će model proizvoditi više od 205 ks što znači da će automobil predstavljati savršenog rivala potpuno novoj Ford Fiesta ST mašini, koja takođe svoju premijeru ima u Ženevi.

Sa vizuelne tačke gledišta, Yaris GRMN će se isticati agresivnom karoserijom, velikim krovnim krilom postavljenim iznad gepeka i liverijom inspirisanom motosportom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group