Lykan HyperSport i Fenyr SuperSport na prodaju

Samo sedam primeraka je napravljeno, pa su velike šanse da niste uspeli da se domognete svog primerka Lykan HyperSport modela...

 

Sada opet imate priliku da se ponovite, pošto je jedan primerak na prodaju u Dubaiu.

Lykan je prvi proizvod libanske kompanije W Motors. Takođe je prvi super automobil napravljen u arapskom svetu, a dolazi sa 3.7 twin turbo motorom. Razvijen je od starne RUF-a, firme koja radi sa Porscheom, a motor proizvodi 780ks, kako bi dizajn Anthony Jannarelly-ija doveo do 100km/h za 2,8 sekundi. 

Svaki od sedam primeraka je imao cenu od 3,4 miliona dolara, što ga čini jednim od najskupljih automobila svih vremena. Crni primerak je na prodaju u Alain Class Motors, koji ima reputaciju u poslednjih 20 godina, kao broker egzotičnih modela. 

Pošto ovo izgleda nije dovoljno, salon prodaje i Fenyr SuperSport. Naslednik Lykana dolazi sa novom verzijom istog motora, sada sa 4.0 i 900ks. prodaje se za 1.85 miliona dolara sa povećanom proizvodnjom od 25 primeraka godišnje. 

Alain Class trenutno nudi i nekoliko Porsche 918 Spydera i LaFerrarija, kao i unikatni Rolls Royce Pininfarina Hyperion, Bugatti Veyron, Maserati MC12, Enzo, nekoliko Ferrarija F12 TdF, Koenigsegg i više primeraka McLarena, Aston Martina, Lamborghinija i Bentley-a. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group