Luksuzan i agresivan Vanderhall Laguna

Više slika

Više slika

Predstavljamo vam najnoviji model 2017. Vanderhall Laguna automobila...

Nova verzija Laguna modela kompanije Vanderhall sadrži minimalistički enterijer koji poseduje bluetooth zvučni sistem od 600 W koji je zadužen za muzičku pozadinu prilikom vožnje automobila.

U ovom modelu ne postoje otmeni AM/FM resiveri, jer se on okreće budućnosti, a ne u pravcu iz kog je došao. U terminima snage, ispod haube automobila nalazi se moćni turbo motor zapremine 1,4 litre kompanije GM koji razvija 200 ks i 271 Nm obrtnog momenta, praćen šestostepenim automatik menjačem.

Standardni model Laguna počinje sa cifrom od 49.950 $ i dolazi sa širokim karoserijom od ugljeničnih vlakana, crnom mrežom hladnjaka, upravljačem i kleštima kočnica, točkovima od 18 inča i mnogim drugim komponentama koje u svakom momentu mogu postati daleko ekskluzivnije.

Premijum kombinacija kožnih elemenata, prilagođene pletene crne patosnice, veliki točkovi i kontrola krstarenja predstavljaju pogodnosti koje vlasnike ovog modela mogu koštati nešto više novca. Vrhunski model u liniji Vanderhall Laguna Bespoke Motoring Experience dobio je etiketu sa cenom od 77.000 $, ali potencijalni vlasnici dobijaju izbor između 104 kožna i 120 sintetička enterijera između svega mogućeg i nemogućeg što kompanija Vanderhall ima da ponudi.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group