Lancia predstavila Ypsilon Elefantino

Ranije ove godine na ženevskom auto salonu, Lancia je predstavila Ypsilon Elefantino kolekciju, unapređenu verziju specijalne edicije koja se bazira na modelu B segmenta, a sada su to ponovo uradili u Milanu na "Lancia Fashion Apartment" događaju, gde se moda i dizajn spajaju...

 

Lancia opisuje Ypsilon Elefantino kao modni gradski automobil, sa tri boje za 2014. godinu (Kaki sivu, Zaffiro plavu i Carrara sivu), kombinovano sa tri nova stila (Lime, Watermelon i Coconut) koji pospešuju personalizaciju ovog modela.

Ove tri kombinacije naglašava Elefantino bedž na zadnjem delu, Y na poklopcima i stubu. Rešetka, retrovizori i još neki detalji su ofarbani, ili u sjajnu, ili mat nijansu sive. 

Specijalni detalji su dostupni u vidu tri opcije "CCamouglafe" za Lime verziju, "Animalier" za Watermelon verziju i "Pois" za Cocnut. Novi "Urban Chick" enterijer donosi nove materijale i Ypsilon logo koji je iste boje kao spoljni detalji.

Standardna oprema za Ypsilon Elefantino obuhvata klimu, ESC, radio sa MP3 plejerom, Blue&Me sistem, kožu na menjaču i volanu, električna ogledala i hromirani izduv.

Prošle godine, Ypsilon je proglašen za naj ženski automobil u Italiji, sa preko 70% kupaca ženskog pola.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group