Lancia Delta od sledećeg meseca u prodaji

Lancia je objavila nove informacije o modelu Delta, koji će lansirati na tržište sledećeg meseca.

Styling automobila tek je neznatno prepravljen u odnosu na prethodnu verziju, a odlikuje se modifikovanim odbojnicima, bočnim pragovima i dvostrukim izduvnim cevima.

Izmene u unutrašnjosti putničke kabine takođe nisu velike, a uključuju modernije detalje u mat i sjajnoj crnoj boji. Kupci se mogu odlučiti i za presvlake od perforirane kože u crnoj ili bež boji. Osnovna varijanta, iako slabo opremljena, raspolaže klimom i audio sistemom sa CD/MP3 playerom.

Skuplja varijanta dodaje upravljač presvučen kožom, presvlake od tkanine i alcantare, dvozonsku klimu, zatamnjena stakla i Blue&Me sistem povezivosti. Za još više novca možete dobiti zadnji naslon za ruku, parkirne senzore i 17-inčne alu-felne.

Ispod haube, dostupna su tri motora: 1.6-litarski MultiJet od 105, odnosno 120 KS i 1.4-litarski Turbo-Jet LPG od 120 KS. Ovaj agregat omogućava ubrzanje do 100 km/h za 9.8 sekundi i razvijanje maksimalne brzine od 195 km/h.

Automobil se može naručiti već sada, a početna cena iznosi 23.000 eura.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group