Lamborghini Huracan Avio Edition

Više slika

Više slika

Lamborghini izgleda sprema specijalnu verziju modela Huracan za sajam u Ženevi koji se održava narednog meseca, a trenutno postoji informacija da će se zvati Avio...

 

Nema zvaničnih potvrda ove informacije, ali član Lamborghini Talk foruma je izgleda već poručio jedan od dva primerka koji će biti dostupni u Britaniji, bez da je video fotografiju tog modela, nakon što mu je brat rekao za taj automobil. Ukupno će 250 primeraka biti proizvedeno i veruje se da će biti dostupan globalno. 

Ukoliko su informacije tačne, onda očekujemo novi Huracan prikazan na sajmu u Ženevi, prvog marta, pre nego što počnu isporuke, koji bi onda krenule na leto. 

Ženeva je mesto gde će ova kompanije predstaviti novi ekskluzivni automobil, trenutno poznat kao Centenario, koji je nastavak Sesto Elemento, Aventador J, Reventon i Veneno niza, a biće napravljen u čast 100 godina od rođenja Ferrucia Lamborghinija.

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group