Lamborghini Huracan - nove fotografije

Više slika

Više slika

Ako ne prepoznajte okolinu na novim oficijalnim fotografijama Lamborghini Huracana, slikane su tokom poslednjeg testiranja na Ascari stazi u Španiji, koja se nalazi na planinskim putevima u okolini Marbelle...

 

Događaj je trajao 2 nedelje, a mediji i prodavci širom sveta su pozvani da se bolje upoznaju sa Lamborghinijevim najnovijim i najbitnijim modelom, Huracan LP 610-4. Nema ničega novog što može da se kaže o ovom modelu i nasledniku Gallardo-a, a da već nije pomenuto, pa ćemo vas samo podsetiti na neke detalje i pustiti da uživate u galeriji.

Automobil pokreće 5.2 V10 motor sa 602ks na 8250 obrtaja i 560Nm. Motor je povezan sa sedmostepenim menjačem sa duplim kvačilom nazvanim Lamborghini Doppia Frizione, LDF, a snagu šalje na sva četiri točka preko elektronski vođenog sistema. 

Huracan ubrzava od 0 do 100 km/h za 3.2 sekunde, a do 200 km/h stiže za 9.9 sekundi. Maksimalna brzina je preko 325km/h.

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group