Konačno sve o Amaroku

Volkswagenov unapređeni pikap Amarok, koji je otkriven pre nekoliko nedelja, sada po prvi put prikazuje i enterijer i nove detalje...

 

Kabina sada dolazi sa boljim materijalima, poslednjom tehnologijom iz ove kompanioje, kao što je ekran visoke rezolucije i infotainment sistem sa unapređenim prepoznavanjem glasa i novim opcijama povezivanja. 

VW se takođe ponosi sa ergoComfort sedištima, koja imaju čak 14 opcija podešavanja za vozača i suvozača, kako bi obezbedila maksimum komfora i podrške za leđa. 

Ispod haube 2017 Amaroka se nalazi 3.0 V6 TDI motor koji je dostupan u tri verzije, sa 161ks, 201ks i 221ks. Poslednja verzija dolazi sa 550Nm obrtnog momentai može da stigne do 100km/h za 8 sekundi. Maksimalna brzina je 193km/h. Ulazni modeli će biti dostupni sa manuelnim prenosom, ili sa osmostepenim automatikom. 

Cene za novi Amarok u Nemačkoj se kreću od 25 720€, za verziju sa 161ks motorom. Najjača verzija sa 221ks i 4Motion AWD, koja dolazi sa osmostepenim automatikom košta čak 46 252€ i biće dostupna od septembra. 

Prodaja novog Amarok počinje krajem ove godine, a cene i detalji će biti otkriveni pred lansiranje. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group