Konačno - Bentley SUV!

Ovo, dame i gospodo, je pravi, realni Bentley SUV koji će se naći u prodaji za manje od 2 godine, 2016...

 

I dalje nemamo njegovo ime, ali sada konačno imamo kako će da izgleda, nakon što su napravljene fotografije prototipa u proizvodnom obliku, a ne u Audijevoj školjci. 

A u akciji "ako ih ne možeš pobediti, pridruži im se" tester je opremljen nalepnicama "NewBentley.com", što je mali promotivni potez iz britanske kompanije da iskoriste "frku" koja se digla oko novog modela. 

Ukoliko ste pratili vesti, nema ničega iznenađujućeg u vezi izgleda, pošto 80% ovog automobila izgleda skoro identično kao koncept EXP-9 SUV, koji je prikazan još 2012. godine u Ženevi, sa redizajniranim prednjim delom, za koji se svejedno očekivalo da će pretrpeti promene. 

I dalje nema nićega novoga u vezi enterijera, ali se očekuje da takođe neće otići daleko od koncepta iz 2012. 

Novi Bentley SUV će deliti platformu sa sledećom generacijom Audi Q7 modela, Porsche Cayenne-om i Volkswagen Touaregom, kao i dolazećim SUV modelom iz Lambroghini-ja. U ovom test vozilu je Bentleyev 6.0 twin turbo V8 bi turbo benzinac sa snagom od preko 600 konja. Plug in hybrid verzija je takođe potvrđena za 2017. godinu, dok bi trebao da im se pridruži i nešto manji V8 motor, ali je to još uvek samo glasina. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group