Još tri dana do osveženog Golfa

Osvežena sedma generacija modela Golf će biti lansirana za tri dana, sa novim dizajnom i prema izveštajima - sa dva nova motora...


 

Aktuelni Golf je na tržištu od 2012. godine, a za 2018. godinu u ponudi će biti novi 1.5 benzinac sa 4 cilindra, koji će biti baziran na aktuelnom 1.4 motoru. Tu je i novi 1.5 dizel koji je u stvari 1.6 TDI koji je smanjen, kako bi se dobilo više prostora ispod haube. 

Interesantno, direktor brenda Volkswagen Herbert Diess je otkrio ranije ove godine da ovi motori neće biti odmah dostupni za poručivanje. Prema njemu, "ovi motori će biti u ponudi kada to bude imalo smisla zbog CO2 regulacija, pošto su daleko skuplji nego aktuelni motori". 

Pored novih motora, dizajn golfa će biti osvežen, ali ne i kompletno promenjen. Ovo znači da možemo da očekujemo izmenjena prednja svetla i zadnje, kao i neke sitne izmene na branicima. Dodatno, očekuju se novi materijali i unapređenja enterijera i eksterijera. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group