Jeftinija varijanta Honda Civic Type R stiže 2019.

Više slika

Više slika

Ljubitelji brenda Honda morali su da sačekaju kako bi Type R stigao na tržište i kako se ispostavilo, oni žele jeftiniju varijantu, za koju će morati se strpe još godinu dana...

Sudeći prema određenim izvorima bliskim kompaniji Civic Type R za sledeću godinu, inicijalno će se prodavati u Touring varijanti. Objavljeno je da će večina ovih premium Type R varijanti biti u ponudi sa određenim pogodnostima koje će ovaj kompakt učiniti daleko udobnijim, ali i pomalo težim nego što bi inače trebalo da bude.

Svi oni koji ne mare za luksuz i žele maksimalnu dinamiku Civic Type R modela koja je moguća, moraju takođe sačekati sledeću godinu kada bi i bazni model trebalo da stigne na tržište i bude oslobođen svog nepotrebnog komfora.

Na papiru, ovaju bazni model možda neće biti brži od bilo kog Type R Touring automobila, međutim, placebo efekat će biti daleko snažniji i u isto vreme će učiniti da ulazni nivo u seriji pruža daleko okoreliji osećaj tokom vožnje.

Poslednja varijanta ovog modela posedovaće identičan dvolitarski motor sa četiri cilindra kao i ostatak serije, dobar za 316 ks i 295 Nm obrtnog momenta na prednjim točkovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group