Inauguracija novog Mitsubishi projekta


Japanski proizvođači godinama poseduju stabilna i pouzdana vozila...

Programi specijalnih vozila predstavljaju nešto što većina nas povezuje sa egzotičnim i luksuznim brendovima kao što su Ferrari, McLaren i Jaguar, ali i Mitsubishi poseduje jednu takvu seriju takođe, na neki način doduše.

Mitsubishi je objavio planove predstavljanja svog novog projekta Special Vehicle Projects ili SVP programa koji će biti prikazana na Sajmu komercijalnih vozila sledeće nedelje.

Dizajniran kako bi kupcima u Velikoj Britaniji podario ekskluzivna i jedinstvena Vozila, SVP program će delovati u službi izgradnje asortimana ograničenih izdanja automobila ove kompanije, sa značajnim promenama u vizuelnom smislu.

Prvi model koji će proizaći iz programa jeste L200 Barbarian SVP koji svoju inspiraciju crpi iz unikatnog modela L200 Desert Warrior Pre-runner. On je baziran na duploj kabini modela L200 Barbarian i sadrži Electric Blue ili Cosmos Black eksterijer, sa redizajniranom maskom hladnjaka, zatamnjenim jedinicama osvetljenja i crnim točkovima od 17 inča obloženim BF Goodrich gumama za sve terene. Ovaj pikap je takođe opremljen proširenim rubovima točkova, crnim prednjim branikom i nežnim otvaranjem zadnjih vrata prtljažnog prostora.

Vozači mogu da osete uvećani prostor putničke kabine koji sadrži kožna sedišta sa umecima lažnog antilopa, vezenim naslonima za glavu i osvetljenim ivicama vrata. Ostale istaknute karakteristike predstavljaju GPS navigacija, zadnja kamera i ulazni sistem bez ključa.

Snagu obezbeđuje turbo dizel motor zapremine 2,4 litre, koji proizvodi 177 ks i 430 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica može biti spojena sa šestostepenim mehaničkim menjačem ili petostepenim automatikom, dok je volan opremljen tip tronik sistemom papučica.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group