Hyundai ix20 Cross predstavljen u Belgiji

Hyundai Belgija je tiho predstavio ix20 Cross model sa početnom cenom od 16.999 evra.

ix20 je mini-MPV koji je stvorio Hyundai, koji deli platformu sa modelom Kia Venga, i sada je dobio unapređeni izgled pod nazivom "Cross".

Model je izgleda za sada dostupan samo u Belgiji, i dolazi sa blago povećanom visinom i crnim plastičnim lajsnama na bočnim lukovima točkova i pragovima. Takođe se može prepoznati po 16-inčnim aluminijumskim felnama i sivoj prednjoj i zadnjoj zaštitnoj masci.

Ix20 Cross se nudi standardno sa sistemom nadzora pritiska u pneumaticima, automatskim klima uređajem, zatamnjenim zadnjim prozorima, tempomatom sa limiterom brzine, kao i navigacionim sistemom sa ekranom osetljivim na dodir i kamerom za pogled u nazad.

Početna cena je 16.999 evra za verziju opremljenu 4-cilindričnim 1,4-litarskim benzinski motorom sa prirodnim usisavanjem snage 90 KS (67 kW). Model se nudi sa pet godina garancije i sedam godina besplatnog ažuriranja mapa za navigaciju.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group