Honda S660 Bruno - sve je u igri

Više slika

Više slika

Kompanija Honda je svakako zaslužila pažnju kada je otkrila S600 model 2013. godine i postavila ga u proizvodnju dve godine kasnije...

Na nesreću ona tek mora da ponudi svoj skromi mali roudster na mnogim tržištima izvan Japana, što je prava šteta jer je automobil postao još poželjniji. Poslednje izdanje ovog modela dolazi u vidu Bruno Leather edicije, koja, kao što možete pretpostaviti dolazi u kombinaciji braon boje i kožnih finiša.

Somotni Maroon Metallic eksterijer oslikava unikatnost ovog modela, ali svi kupci koji nisu zagrejani za ovaj dizajn, specijalno izdanje može biti poručeno u biserno beloj ili metalik sivoj takođe, a svaka od ovih boja se savršeno uklapa sa Jazz Brown kožnom putničkom kabinom. Japanski brend proizvešće svega 800 jedinica ovog specijanog izdanja, dostupnog sa šestostepenim manualnim ili CTV menjačem sa pedalama.

U isto vreme, kompanija Honda takođe je objavila još jednu novu karakteristiku svog S660 modela koja je doprinela velikoj radosti kupaca. To je iPhone aplikacija znana kao Rev Beat koja može pretvoriti promenu brzina automobila i njegovog šestostepenog menjača u igricu Dance Dance Revolution generation. Ova aplikacija ocenjuje transmisiju kao lošu, dobru ili izvrsnu, pružajući vozaču uvid putem monitora na centralnoj konzoli i dozvoljava deljenje putem Twitter naloga, što predstavlja veoma zabavan način da poboljšate svoje "menjačke" veštine na mehaničkom prenosu i nadamo se da se neće pokazati kao veliko ometanje prilikom korišćenja tokom vožnje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group