Honda Clarity na hidrogenski pogon

Više slika

Više slika

Mi se konstantno pitamo koje je to gorivo budućnosti, ali i dalje tragamo za onim koje će ispuniti sva naša očekivanja...

Slučaj koji ovo potvrđuje jeste model Honda Clarity sa gorivnim ćelijama koje se nalaze u FCX i FCX Clarity verzijama, koji su već pronašli desetine zadovoljnih kupaca.

Ovo deluje kao propao poslovni potez, ali u kompaniji Honda su ubeđeni da će upotrebom hidrogena kao ultimativnog goriva predstavljati deo budućnosti, a model Clarity će definitivno postati jedan od njenih nosilaca. Iako je FCX u suštini test vozilo kompanije Honda, ljudi iz brenda tvrde da je njihovo novo vozilo potpuno spremno za ulicu i da postoje određena mesta na kojima se mogu puniti.

Upravo zbog toga iz japanskog giganta tvrde da ne postoji sigurnost u potrazi za gorivom budućnosti, tako da će svoj novi model uskoro ponuditi i sa hibridnim sklopom koji će dolaziti zajedno sa električnim motorom.

Nevezano sa našom vizijom budućnosti, moramo se navići na ovaj model, jer ćemo definitivno videti još od njega.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group