Fusion Hybrid - prvi policijski model u industriji

Više slika

Više slika

Kompanija Ford nije stranac po pitanju šokiranja industrije i ako njihova prethodna dela nisu revolucionalizovala automoto svet, ova definitivno hoće...

Model koji će biti predstavljen u Los Anđelesu i Njujorku, predstavlja novi policijski hibrid sedan, baziran na modelu Fusion. Model je izbačen kao drugi od 13 električnih automobila koje kompanija planira da predstavi u narednih nekoliko godina, dok će oni uključivati male potpuno električne terence, hibridni F-150, hibridni Mustang i jedno hibridno autonomno vozilo.

Sudeći po predsedniku kompanije Ford, Džou Hinkirsu, elektrifikacija sledeće generacije modela predstavlja ključnu obavezu daljeg održivog razloga. Predstavljajući lidera u segmentu električnih vozila, kompanija Ford će ostati posvećena isporuci automobila, kamiona i terenaca koji su bolji ne samo za njihove korisnike, već i za prirodno okruženje i društvo takođe.

Ford je predstavio Police Responder Hybrid Sedan koji je potpuno funkcionalan za sve policijske dužnosti. Između svih prilagođenih karakteristika automobila dolaze i štitnici, komponente vešanja oklopnih vozila, točkovi prilagođeni policijskim potrebama, gume i poklopac haube, regenerativni kočioni sistem sa diskovima i klipovima klešta od 17 inča.

Snaga automobila dolazi iz dvolitarskog motora koji je opremljen malom električnom jedinicom koju napaja litijum jonska baterija. Motor je kalibriran za potrebe prirode posla snaga reda i njegov ciklus, dok poseduje kapacitet da funkcioniše samo na bateriji do opsega od 96 pređenih kilometara.

Sudeći po šefu losanđeleske policije Čarliju Beku, njihova misija predstavlja stvaranje bezbednog i zdravog okruženja u Gradu Anđela putem dostizanja samoodrživog pristupa u komunalnim radnjama, a to svakako uključuje uvođenje inovativnih tehnologija. Patrolna vozila predstavljaju kancelarije službenicima i oni očekuju od njih ne samo ekonomičnost i ekološku efikasnost, već i efektnog saveznika u borbi protiv kriminala u glavnim zonama ove metropole.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group