Fotografije nove Octavie

Više slika

Više slika

Nakon što su promenili farove na Octavii, pa su oni počeli da donekle podsećaju na stariji model Mercedesa, W212, E klase, Škoda se našla na meti kritika, pošto se nisu svi složili sa ovom idejom...

 

To nije sprečilo češku kompaniju da prikaže nove fotografije svog najpopularnijeg modela, a njih je pratio i video, koji je bio baziran baš na farovima, a ako to nije dovoljno jasno, kompanija je objavila i prateće saopštenje.

"Linije nove Škode Octavia su dodatno sređene, pogotovu napred. Spojeni farovi formiraju dualni izgled. Po zahtevu koriste LED tehnologiju. Logo brenda je sada dobio više prostora, a prednji deo je jači, širi i ima više karaktera". 

Ove promene, koje su trenutno aktuelne na modelima Octavia Sedan i Combi, se očekuju i na Scout i RS verzijama. Pored izgleda, tu je i unapređeni infotainment sistem, novi instrument klaster, volan sa grejanjem, novi ključ, kao i drugačiji deo za zadnje putnike. Automobil sada ima i Parking Assistant sisitem, Front Assist, Blind Spot Detection, i Rear Traffic Alert.

Kupci će moći da poruče novi model krajem ove godine, a isporuke se očekuju početkom naredne. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group