Ford priprema par iznenađenja za 2018. godinu

Više slika

Više slika

Posetioci sajma automobila Dallas Forth Worth Auto Show, koji se održava sledeće godine, biće u mogućnosti da vide obnovljeni model Ford Edge sa SEL 'Sport Appearance Pack'...

Serija će sadržati točkove od 19 inča, usavršeni enterijer i elemente karoserije koji su kreirani od crnih ugljeničnih vlakana. Budući kupci će morati da pričekaju do jeseni kako bi naručili 2018 Edge SEL Sport Appearance paket, ali kada jednom to učine, moraće da izdvoje 1.295 dolara za ovu opciju.

Pored njegovog tamnijeg i sportskog izgleda, Sport Appearance paket poseduje takođe i funkcionalnost u svojoj prirodi. Zapravo, Ford je odlučio da pokuša sa novom opremom za enterijer u modelima visokih specifikacija namenjenim svim mušterijama koje vole da koriste svoja vozula u teškim vremenskim uslovima.

Edge sekcija kompanije u Dalasu se prodaje sa oko 5% više sedišta koja nisu kožna, nego što prosečno proda u ostatku nacije, što samo govori o 230 dalaskih sunčanih dana tokom godine i tome da su različiti materijali od tkanina, po vrućini, daleko ugodniji od kožnih.

Što se tiče enterijernih karakteristika Edge verzija dolazi sa SYNC 3 Android Auto & Apple CarPlay kompatibilnostima, premium audio sistemom, zadnjom kamerom i senzorima, panoramskim vista krovom, crnim krovnim gepekom, satelitskom navigacijom, detekcijom mrtvog ugla i hands-free uređajem.

Postoji takođe i nekoliko besprekornih karakteristika kao što su jedinstvena prednja sedišta sa ojačanim uzglavljivljima, koja su finiširana fino šivenim tkaninama. Identični materijali i boje mogu biti pronađeni oko presvlaka sedišta, na kojima su smešteni prilagođeni Copper Sands teksturni ornamenti koji svoju temu boja prenose na kontrolnu tablu.

Sa spoljne strane nalaze se felne sa 10 krakova i 19 inča, a one nisu jedine komponente koje su prekrivene Magnetic Metallic nijansom, tu su i nova mreža hladnjaka, okviri stakala, prednje i zadnje mini ploče za tablicu, okviri na farovima i zatamnjena bočna stakla.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group