Ford Tourneo - savršenstvo za devet osoba

Više slika

Više slika

Kompanija Ford otkrila je svoju obnovljenu liniju Tourneo Custom modela, koji sada poseduju osvežavajuće dizajniran eksterijer i kompletno redizajniranu putničku kabinu...

Kombi Tourneo Custom nudi prostor za devet osoba i sastoji se od nekoliko dodatnih kabinskih karakteristika sa kojima je kompanija Ford ciljala ka stvaranju ekskluzivnih i izvanrednih detalja, namenjenih svim ljudima koji žele premijum kombi vozilo za lične ili komercijalne prevozne potrebe.

Ford je dobio veoma dobre kritike po pitanju revizije enterijera nove i obnovljene linije kombija, a u njemu se sada nalaze veoma kvalitetni materijali finiša, Sync3 informativno zabavni sistem poslednje generacije, zajedno sa širokim opsegom vozačkih asistencija i sigurnosnih sistema, koji zajedno popravljaju komfor i umanjuju nivoe buke, dok kao ekskluzivni dodatak u klasi dolazi zadnji deo sa šest zasebnih sedišta koja mogu biti konfigurisana u konferencijskom formatu.

"Sa novim Tourneo Custom modelom, svaki putnik poseduje mogućnost uživanja u najboljim mestima u enterijeru", izjavio je Pit Rejes, direktor linije ovih vozila kompanije Ford za Evropu. "Ovaj raznovrsni transporter može biti transformisan u kompletu, sa stilskim dizajnom enterijera koji kombinuje komfor i kvalitet luksuznih automobila i izvanrednog prostra za sedenje, obavijenog praktičnšošću."

Spolja, novi Ford Tourneo Custom dobija karoseriju koja se sada nalazi u ravni sa kompanijinim putničkim automobilima, poseduje prepoznatljivu prednju masku i par jasno dizajniranih farova i LED dnevnih svetala.

Ispod haube nalazi se dvolitarski dizel EcoBlue motor kompanije Ford, koji je ponuđen u verzijama sa 105, 130 i 170 ks. Američki brend tvrdi da novi agregati povećavaju efikasnost potrošnje goriva za 13%, kao i emisiju uglen-dioksida, koja je sada manja za 162g prema jednom kilometru, dok je konačan obrtni momenat uvećan za 20%. Opciona lista uključuje šestostepeni SelectShift automatski menjač, ekskluzivno zadnje vazdušno vešanje u modelima sa vrha opsega i aluminijumske točkove od 17 inča.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group