Fiat Professional Fullback spreman za Evropu

Više slika

Više slika

Nakon debija na Svetskom međunarodnom salonu 2015.godine u Dubaiju, novi Fiat Professional Fullback kreće krupnim koracima da osvaja kupce u Evropi.

Zajedno sa novim modelima Talento i Fiorino, linija Fiat Professional bogatija je za još jedno vozilo u klasi srednje veličine pikap dostavnih vozila. Professional Fullback karakterišu robusna konstrukcija i pouzdanost, dok se praktična strana ogleda u ponuđenim varijantama koje dolaze u vidu mogućnosti za duplu kabinu ili proširenog tovarnog dela.

Dužina vozila je 5,285mm, širine 1,815mm, dok je visina 1,780mm. Prtljažno-teretni prostor ima nosivost od 1,045 kilograma, čime ulazi u sam vrh ponude u klasi. Pogon je obezbeđen turbo dizel motorom od 2.4 litra, koji generiše snagu od 150 do 180 konjskih snaga u zavisnosti od verzije. Dve opcije prenosa brzina su predviđene, novi model šestobrzinskog menjača ili automatski menjač sa pet brzina, za koje postoji i sportska opcija. Obe varijante su ponuđene sa kombinacijom pogona na svim točkovima.

Fiat Professional Fullback predstavlja vrednu opciju za sve ljubitelje putovanja u manje pristupačne regije gde sve karakteristike ovog vozila mogu doći do punog izražaja, kao i za korisnike u komercijalne svrhe, u segmentu koji poslednjih godina beleži sve veće interesovanje i rast broja novih vozila pikap segmenta na putevima širom Evrope.

N.S.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group