Fiat predstavio pickup

Fiat je otkrio svoj novi Fullback pickup kamion na Dubai Motor Show-u, koji će biti konkurencija modelima Toyota Hillux, VW Amarok i Mitsubishi L200...

 

Ukoliko mislite da vas Fullback podseća na poslednji nabrojani model, to je zato što su dva automobila skoro identična, jer je Fiat postavio svoj znak na Mitsubishi L200. Novi Fiat Fullback će biti ponuđen sa nosivošću od 1045kg. 

Snaga dolazi iz 2.4 aluminijumskog dizel motora sa 150, ili 180ks, a Fiat nudi i dva izbora prenosa, šestostepeni manuelni menjač i petostepeni automatik. Kao i japanski rođak, novi Fiat Fullback dolazi sa pogonom na sva četiri točka i spreman je da konkurenciji pokaže nekoliko trikova i sposobnosti, pre svega zbog svoje lagane konstrukcije. 

Mopar, zvanični distributer FCA, trenutno razvija dodatke i unapređenja za ovaj model, koji će biti dostupni u Evropi od 2016. godine, uključujući i Veliku Britaniju. 

O.r:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group