Evo ga BMW X1!

Ovo su prve fotografije druge generacija BMWovog X1 modela, koji će po prvi put biti dostupan sa pogonom na prednje i na sva četiri točka...

 

Prve fotografije dolaze iz magazina Worldcarfans i Germancarforum, koji su nekako došli u posed fotografija pre same premijere ovog modela, kao i pre početka prodaje koja se očekuje tek za nekoliko meseci. 

BMWov osnovni crossover model napušta aktuelnu platformu koja se koristila i za seriju 3, kako bi prešao na UKL1 arhitekturu koja omogućava pogon na prednje i sva četiri točka. Ova platforma se već nalazi na seriji 2 Acitve i Gran Tourer modelima, kao i na Mini Hatchback modelu. 

Takođe se promenila i pozicija motora, a u Evropi kupci će sada moći da biraju između 2.0 4oro cilindričnih dizel motora sa 150, 190 i 231PS, kao i 2.0 benzinaca sa 192 i 231PS. Ovo su jedini motori koji će biti u ponudi od dana lansiranja, a kasnije će u ponudu biti dodati i bazni 1.5 turbo trocilindrični benzinac i dizel. 

Više detalja o ovom modelu, kao i fotografija stiže uskoro, čim BMW odreaguje na curenje ovih informacija. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group