Ekskluzivne fotografije McLaren 720S modela

Više slika

Više slika

Kompanija McLaren upravo je objavila veoma upečatljivu galeriju svoje druge generacije Super Series modela 720S, koji nudi mnogo dublji uvid u potpuno novi automobil…

U poređenju sa 650 S varijantom koju ovo vozilo menja, ova poseduju eksterijer i enterijer redizajniranog izgleda koji kreiraju superautomobil kakav do sada nije viđen. Novi model će predstavljati veoma retku opciju na tržištu i što duže posmatramo njegove fotografije, automobil deluje sve lepše.

Nisu samo forma i vizuelne karakteristike nešto što 720 model čini unikatnim i različitim od svakog automobila McLaren opsega. U srcu ovog modela nalazi se karoserija od karbonskih vlakana, kao i redizajnirani V8 twin-turbo motor koji je zamenio četvorolitarsku jedinicu. Sada automobil isporučuje 710 ks i 770 Nm obrtnog momenta, katapultirajući se do sto km/h iz mesta za manje od tri sekunde i dostižući maksimalnu brzinu od 341 km.

Ostale specijalne karakteristike novog 720 modela uključuju napredni sistem kontrole proklizavanja, redizajnirano hidraulično upravljanje i mnogo kvalitetnije keramičke kočnice.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group